15:27 uur 10-05-2023

Datalec Precision Installations (DPI) benoemt nieuw hoofd strategische accounts

DPI verwelkomt Tim Hickinbottom in zijn nieuwe functie als hoofd strategische accounts

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Datalec Precision Installations (DPI), een leverancier van datacenterontwerp, -levering, -bouw en -ondersteuning van wereldklasse om naadloze, geïntegreerde en verenigde end-to-end-oplossingen voor datacenterexploitanten te leveren, is verheugd de benoeming aan te kondigen van Tim Hickinbottom als hoofd strategische accounts.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230510005047/nl/

Tim Hickinbottom, New Head of Strategic Accounts (Photo: Business Wire)

Tim Hickinbottom, New Head of Strategic Accounts (Photo: Business Wire)

Tim’s benoeming tot hoofd strategische accounts betekent een verdere versterking van het toegewijde klantgerichte team van Datalec dat de algemene strategie van het bedrijf voor klantenbinding versterkt. Tim is onder meer verantwoordelijk voor het toezicht op de strategische contacten van het bedrijf, het identificeren en beheren van relaties om DPI’s reputatie van 100% klantenbinding te handhaven en het beoordelen van de groeiende toeleveringsketen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ilissa Miller

iMiller publieke relaties

E-mail: datalec@imillerpr.com
Tel: 1.914.315.6424

Check out our twitter: @NewsNovumpr