20:33 uur 14-06-2023

J&J Green Paper en Sintesa Groep gaan een strategisch partnerschap aan om milieuvriendelijke papiercoating te produceren en wereldwijd plastic afval te bestrijden

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– J&J Green Paper, Inc. (JJGP), een Amerikaanse onderneming uit Delaware, kondigde een strategische, wereldwijde samenwerking aan met Sintesa Group, een toonaangevende Indonesische strategische investeringsmaatschappij met een nalatenschap van meer dan een eeuw, toegewijd aan het bevorderen van duurzame groei door middel van impactinvesteringen.

De joint venture zal gebruik maken van de gepatenteerde technologie van JJGP en het ongeëvenaarde leiderschap van de Sintesa Groep om wereldwijd productiecapaciteit op te bouwen voor JANUS®, een milieuvriendelijke coating voor papieren verpakkingen ontwikkeld door JJGP, die polyethyleen en de bijbehorende gevaren voor het milieu, vervangt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Inka Prawirasasra

AVP Bedrijfscommunicatie en duurzaamheid

Sintesa Group

inka.prawirasasra@sintesagroup.com
085282807879

Check out our twitter: @NewsNovumpr