19:55 uur 13-06-2023

ExaGrid wint 2 sectorawards tijdens de Storage Awards 2023

ExaGrid onderscheiden tijdens de 20e jaarlijkse awards-ceremonie, “The Storries XX” in Londen

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige ‘Tiered Backup Storage’-oplossing van de sector, kondigde vandaag aan dat het bedrijf onderscheiden werd met twee sectorawards, waaronder de Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year en de Immutable Storage Company of the Year, aangekondigd tijdens de 20e jaarlijkse ceremonie Storage Magazine Storage Awards, “The Storries XX”, die op 8 juni 2023 in Londen doorging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230613053322/nl/

Photo courtesy of the Storage Awards.

Photo courtesy of the Storage Awards.

De winnaars worden via openbare stemming aangeduid. De awards van dit jaar markeren het zesde jaar waarin ExaGrid op “The Storries” met een award wordt bekroond, en het derde jaar op rij dat ExaGrid de award Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year heeft gewonnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersoon:

Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr