04:00 uur 12-06-2023

Hytera steunt ZimParks om de veiligheid van het personeel te verbeteren en de natuur te beschermen

HARARE, Zimbabwe–(BUSINESS WIRE)– Hytera Communications (SZSE: 002583), een toonaangevende, wereldwijde leverancier van professionele communicatietechnologieën en -oplossingen, is een samenwerking aangegaan met de Zimbabwaanse Parks and Wildlife Management Authority (ZimParks), om de veiligheid van rangers die in de parken werken te verbeteren en stroperij te verminderen. Hytera heeft de rangers uitgerust met geavanceerde Digital Mobile Radios (DMR) en dispatchingsoftware.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230611005017/nl/

Ranger Theressa Makunike uses a Hytera dual-mode radio to record plants in the parks (Photo: Business Wire)

Ranger Theressa Makunike uses a Hytera dual-mode radio to record plants in the parks (Photo: Business Wire)

Als overheidsinstantie voor natuurbehoud beheert, ZimParks ongeveer vijf miljoen hectare land. Van 2020 tot 2021 werd er op grote schaal in de parken gestroopt, als gevolg van een door de pandemie getroffen lokale economie en een gebrek aan toeristen in de parken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jia Liu

jia.liu@hytera.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr