03:00 uur 20-03-2023

Guardforce Security stapt over op Hytera Push-to-talk om de operationele efficiëntie te verbeteren

BANGKOK–(BUSINESS WIRE)– Hytera Communications (SZSE: 002583), een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele communicatietechnologieën en -oplossingen, heeft Guardforce Security Thailand voorzien van de nieuwste PoC-apparatuur (Push-to-Talk over Cellular) en de Hytera HyTalk-softwaresuite om directe groepscommunicatie op landelijk niveau mogelijk te maken en de samenwerking tussen de personeelsteams van Guardforce te verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314006107/nl/

Guardforce security personnel on duty with Hytera PoC radios (Photo: Business Wire)

Guardforce security personnel on duty with Hytera PoC radios (Photo: Business Wire)

Guardforce Thailand is een groot beveiligingsbedrijf dat technologiegestuurde beveiligingsoplossingen levert aan een brede klantenkring verspreid over heel Thailand, waaronder banken, overheidsorganisaties, winkeliers, winkelcentra, hotels, luchthavens en ondernemingen. Het bedrijf heeft momenteel landelijk ongeveer 5000 beveiligingsmedewerkers in dienst, verspreid over drie divisies.

Het beveiligingsbedrijf maakte voor de communicatie voorheen gebruik van analoge tweewegradio en realiseerde zich dat de beperkingen van het oude radiosysteem een nadelige uitwerking hadden op de efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jia Liu

Hytera Communications Corporation Limited

jia.liu@hytera.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr