09:58 uur 09-06-2023

Momcozy introduceert de revolutionaire M5 alles-in-één hands-free borstkolf – geeft drukbezette moeders de ultieme oplossing voor het moederschap

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Momcozy, het gewaardeerde zwangerschaps- en babymerk en wereldwijd favoriet bij meer dan twee miljoen moeders, onthult met trots de revolutionaire M5 alles-in-één hands-free borstkolf. Dit moderne hulpmiddel is ontworpen om drukke moeders te helpen bij het afkolven en toont Momcozy’s toewijding om aan de behoeften van moeders over de hele wereld te voldoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230608005078/nl/

M5 All-in-one Handsfree Breast Pump (Graphic: Business Wire)

M5 All-in-one Handsfree Breast Pump (Graphic: Business Wire)

Momcozy staat bekend om haar positie als leider in de Noord-Amerikaanse markt voor elektrische borstkolven en onderscheidt zich opnieuw met de M5 alles-in-één hands-free borstkolf. Onder leiding van een gebruikersonderzoeksteam dat gelooft in “gezellige ontwerpen geboren uit liefde” en ernaar streeft om in de behoeften van de klant te voorzien, heeft Momcozy uitgebreide interviews gehouden met duizenden moeders in de afgelopen twee jaar.

Uit de laatste bevindingen van het team blijkt dat moeders “comfort” het meest belangrijk vinden bij het geven van borstvoeding. Hier is speciaal aan gedacht bij het ontwerpen van de M5 draagbare borstkolf.

De M5 alles-in-één handsfree borstkolf onderscheidt zich door het unieke ontwerp in de vorm van een babymondje, met een zachte siliconen kolf die onder een precieze hoek van 105 graden is geplaatst. Door precies de natuurlijke zuighouding van een baby na te bootsen, wordt de kans op tepelpijn en ongemak geminimaliseerd, wat een comfortabele kolfervaring oplevert.

Als nieuwe standaard op het gebied van gebruiksgemak komt de M5 alles-in-één handsfree borstkolf met een exclusieve vibrerende zuigstand die de melkstroom stimuleert en het algehele kolfproces verbetert. Door de combinatie van zuigkracht en vibratie zorgt deze functie voor een snelle en efficiënte melkextractie, waardoor moeders snel en comfortabel kunnen afkolven.

Het discrete formaat zorgt er ook voor dat het gebruik ervan niet opvalt en geen aandacht trekt. Moeders zullen zich niet belemmerd voelen en kunnen de hele dag productief zijn.

De praktische M5 alles-in-één handsfree borstkolf wordt geleverd met een trendy harde opbergtas om tegemoet te komen aan de behoeften van drukke moeders die altijd onderweg zijn. Tevreden klanten hebben de tas geprezen vanwege de uitstekende bescherming van de borstkolven en onderdelen. De M5 alles-in-één handsfree borstkolfset bevat twee borstkolven en alle benodigde accessoires, waaronder verschillende maten kolfhulzen, zodat moeders de borstkolf meteen na ontvangst kunnen gaan gebruiken. Zoals een tevreden moeder opmerkte: “De set biedt alles wat je nodig hebt.”

In een recent onderzoek onder vrouwen die momenteel of onlangs een borstkolf gebruikten, werden draagbaarheid, lichtgewicht, snelle melkextractie en comfort als cruciale criteria beoordeeld, waarbij een laag geluidsniveau en discretie ook belangrijk waren voor jongere moeders. Momcozy heeft gehoor gegeven aan deze behoeften en stond consequent bovenaan de lijst van meest verkochte borstkolven. Momcozy hecht veel belang aan onderzoek en ontwikkeling en garandeert dat haar producten van de hoogste kwaliteit zijn en perfect op de wensen van borstvoedende moeders aansluiten. Dat is waarom de M5 alles-in-één hands-free borstkolf naar voren komt als de ultieme oplossing voor drukke moeders die hun baby’s moedermelk wensen te geven en tegelijkertijd hun werk-privé balans effectief willen beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marketing Dept.

Joanna Tsai

pr@momcozy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr