07:00 uur 24-02-2023

Momcozy-onderzoek constateert dat moeders de grootste uitdagingen ondervinden op het gebied van tijd en het hanteren van de borstkolf, als het gaat om borstvoeding en kolfbehoeften

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– In een recente enquête ontdekte Momcozy, het best verkopende merk voor draagbare borstkolven in Noord-Amerika, dat moeders worstelen met borstvoeding en afkolven, meestal door gebrek aan tijd, ruimte en de juiste borstkolf. Daarnaast zijn er draagbare borstkolven waarmee moeders overal handsfree kunnen kolven om een balans te vinden tussen levensvreugde en borstvoeding.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230222005526/nl/

Momcozy Breastfeeding and Pumping Experience Survey results (Graphic: Business Wire)

Momcozy Breastfeeding and Pumping Experience Survey results (Graphic: Business Wire)

De enquête werd gehouden van 25 juli 2022 – 13 september 2022, via Momcozy’s sociale media-accounts en nieuwsbrief gericht op Noord-Amerikaanse moeders en verzamelde bijna 1000 reacties, waaruit bleek:

  • Moeders ondervinden veel hindernissen bij het succesvol geven van borstvoeding, zoals gezondheidsproblemen met de borst, problemen met het aanleggen en een gevoel van isolement. De meest voorkomende moeilijkheid was echter om de tijd om te kolven in te passen in drukke schema’s, samen met de problemen met het hanteren van de borstkolf.
  • In het algemeen meldden moeders met een draadloze, draagbare kolf positievere kolfervaringen dan hun traditionele tegenhangers.
  • De meeste respondenten kolven thuis, op het werk of onderweg, wat aangeeft dat moeders het grootste deel van hun tijd besteden aan de zorg voor hun kind en het verdienen van een inkomen.
  • Wat betreft de “gekste” plek waar moeders ooit hebben gekolfd, werden onder meer bijeenkomsten, de supermarkt, feestjes en restaurants het meest genoemd. Andere genoemde locaties zoals festivals, pretparken en sportwedstrijden geven aan dat draagbare borstkolven voor sommige moeders meer flexibiliteit en vrijheid bieden om dingen te doen die zij leuk vinden.

Deze bevindingen wijzen erop dat elke minuut borstvoeding en afkolven voor moeders telt. Hoewel afkolven nog steeds moeilijk kan zijn, kunnen moeders met draagbare borstkolven altijd en overal comfortabel en in alle vrijheid kolven. Kortom, moeders hebben weinig tijd om zelf te kiezen wanneer en waar ze kolven. Maar met een handsfree, draagbare borstkolf kunnen moeders zich zekerder voelen, door overal te kolven zonder het plezier in hun leven te missen.

De Momcozy S12 Pro draagbare borstkolf werd ontwikkeld met het volledige begrip van de voedingsbehoeften van moeders. Het kan naadloos worden geïntegreerd in het drukke schema van moeders, het biedt een efficiënte borstvoedingservaring en de lange levensduur van de batterij ondersteunt de behoeften van borstvoeding geven in verschillende scenario’s. “Zet moeders op de eerste plaats” is wat Momcozy heeft vervuld. Door knusse ontwerpen, geboren uit liefde en voortdurende innovatie, biedt Momcozy een veel eenvoudiger, meer ontspannen en comfortabelere ervaring in hun zwangerschap en prille moederschap voor moeders wereldwijd.

Over Momcozy

Momcozy, het bekende zwangerschaps- en babymerk dat wordt gesteund door meer dan 2 miljoen moeders, is de beste metgezel voor moeders wereldwijd tijdens hun zwangerschap en prille moederschap. Momcozy richt zich op draagbare borstkolven en biedt een breed scala aan producten op het gebied van borstvoeding, kleding en textiel, FMCG, veiligheid en meer, om moeders op een comfortabelere en gemakkelijkere manier door hun zwangerschap en prille moederschap te begeleiden, waardoor het de keuze is van Gen Z en millennial moeders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marketingafdeling
Ella Zheng
1-855-322-1777(Mon.-Fri. 8:30am-12:00pm;1:00pm-5:30pm PST)
ella.zheng@momcozy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr