10:00 uur 08-06-2023

Stallergenes Greer Foundation Science Awards for Allergy 2023: oproep tot kandidaatstelling

BAAR, Zwitzerland–(BUSINESS WIRE)– De Stallergenes Greer Foundation beoogt een gezondere toekomst voor iedereen tot stand te brengen. Onder auspiciën van de Fondation de France legt deze Foundation zich filanthropisch op drie focusgebieden toe:

  • Wetenschappelijk onderzoek bevorderen om innovatie en precisiegeneeskunde te versterken.
  • Academische initiatieven steunen om nieuwe generaties gezondheidszorgprofessionals gespecialiseerd in allergieën verder te ontwikkelen.
  • Zich inzetten voor klimaatacties en bescherming van het milieu om de preventie en de behandeling van allergieën verder uit te bouwen.

De inschrijvingen voor de Stallergenes Greer Foundation Science Awards for Allergy 2023 zijn open. In totaal wordt € 150.000 toegekend aan uitstekend werk dat of door een jonge wetenschapper of een wetenschapper in het midden van zijn carrière wordt geleid om precisiegeneeskunde te bevorderen op gebied van allergieên, of uitstekend werk op gebied van het milieu om de preventie en de behandeling van allergieën te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stallergenes Greer Foundation


Catherine Kress

Algemeen secretariaat

Tel: +33 (0)1 55 50 26 05

E-mail: catherine.kress@stallergenesgreer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr