01:49 uur 08-06-2023

Brenus Pharma kondigt zijn internationaal wetenschappelijk comité aan

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Ter gelegenheid van de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology, waar de innovatieve aanpak en veelbelovende preklinische resultaten van Brenus naar voren kwamen in de abstract-sectie “Treatment to Follow”, 1, zette het bedrijf zijn internationale wetenschappelijke comité in de schijnwerpers.

Dit comité bestaat uit gerenommeerde internationale experts op het gebied van immuno-oncologie, immuuntherapieën en nieuwe behandelingen en ondersteunt Brenus’ wetenschappelijke ontwikkelingen van de STC-platformpijplijn in solide tumoren en STC-1010, het eerste kandidaat-geneesmiddel van het bedrijf voor colorectale kanker.

De commissie heeft een totaal van meer dan 1.700 internationaal peer-reviewed artikelen en prestigieuze prijzen op dit gebied verzameld:

Pr François GHIRINGHELLI MD, PhD. Pr of Oncology – directeur “Cancer and adaptative immune response” INSERM, CGFL2, Dijon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACT BRENUS

Marion Brun
Communication Manager

contact@brenus-pharma.com
+ 33 (0)7 87 76 87 72

Check out our twitter: @NewsNovumpr