01:30 uur 07-06-2023

Kenvue kondigt resultaten tweede kwartaal 2023 aan op 20 juli 2023

SKILLMAN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) (“Kenvue”), ‘s werelds grootste pure-play bedrijf op het gebied van consumentengezondheid op basis van omzet, kondigde vandaag aan dat het zijn financiële resultaten voor het tweede kwartaal eindigend op 2 juli 2023 voor opening van de markt op 20 juli 2023 bekend zal maken.

Het bedrijf zal om 7:30 uur Eastern Time een telefonische vergadering en webcast organiseren om de resultaten over het tweede kwartaal te presenteren. De conference call is bereikbaar via 877-407-8835 vanuit de VS of 201-689-8779 vanuit internationale locaties. Een live webcast van de conference call is beschikbaar op https://investors.kenvue.com. Een herhaling zal ongeveer twee uur na de live-uitzending beschikbaar zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:
Tina Romani

Kenvue_IR@kenvue.com

Media Relations:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr