18:51 uur 07-06-2023

ees Europe 2023: belangrijke vooruitgang in nieuwe batterijtechnologieën

MÜNCHEN & PFORZHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Er wordt steeds meer elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gewonnen, terwijl de sector van elektrische mobiliteit blijft groeien. Of we het nu hebben over duurzame opwekking van vermogen of over elektrische mobiliteit, één ding is hier van doorslaggevend belang: energieopslag – vooral batterijopslag. Fabrikanten doen tegenwoordig in hoofdzaak beroep op batterijen op basis van lithium. Maar nu gaan ze nog een stap verder: de productie van batterijen moet milieuvriendelijker worden en de producten efficiënter, veiliger en goedkoper. In deze optiek zijn diverse fabrikanten nu op zoek naar alternatieven. En die hebben ze gevonden. Op ees Europe, de grootste en belangrijkste internationale expo van het continent voor batterijen en energieopslagsystemen en concurrende expo’s, zullen meer dan 950 leveranciers hun nieuwste producten en oplossingen voorstellen voor energieopslag van de toekomst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230607005155/nl/

CATL kondigt de serieproductie aan van natrium-ion-batterijen dit jaar. (Foto: Solar Promotion GmbH)

CATL kondigt de serieproductie aan van natrium-ion-batterijen dit jaar. (Foto: Solar Promotion GmbH)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peggy Zilay

Contactpersoon

The smarter E Europe

+49 7231 58598-240

zilay@solarpromotion.com

Juliane Heermeier

Accountmanager

+49 151 41482446

juliane.heermeier@fischerappelt.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr