14:56 uur 06-06-2023

SmartStream lanceert gloednieuwe oplossing om kassaldi met behulp van technologie op basis van AI sneller te onboarden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de provider van oplossingen voor financieel Transaction Lifecycle Management (TLM®), kondigt vandaag de nieuwste versie aan van SmartStream Air – voorzien van nieuwe AI-functies om kassaldi sneller en nauwkeuriger te onboarden, waarbij het afstemmen van kasmiddelen verder wordt verbeterd. Er werd een nieuw ontwikkelingsteam samengesteld om de nieuwe functies in partnerschap met klanten te onderzoeken en te leveren.

Als kassaldi en/of posities niet correct worden beheerd, kunnen zij uiteindelijk tot fouten, finanncieel verlies en zelfs bij wet opgelegde boetes leiden. De hoofd-USP voor SmartStream Air versie 8 staat in voor snelle en eenvoudige onboarding van kasssaldi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, directeur mediarelaties, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

Email: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, directeur marketing, SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr