04:19 uur 06-06-2023

Q4 Inc. introduceert een innovatieve app voor IR-eventmanagement op het platform van Q4

Deze nieuwe technologie voor IR-eventmanagement zorgt voor ongeëvenaarde toegang en zichtbaarheid in alle aspecten van virtuele eventplanning

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “het Bedrijf”), het toonaangevende toegangsplatform voor kapitaalmarkten, is enthousiast om de Event Management-app op het platform van Q4 voor te stellen. Dankzij deze app kunnen klanten genieten van een gestroomlijnde voorbereiding en beheer van hun event, naast rapportering voor inkomsten, investeerdersdagen en andere belangrijke events op hun IR-kalender.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230605005261/nl/

Q4 Event Management (Graphic: Business Wire)

Q4 Event Management (Graphic: Business Wire)

De Event Management-app van Q4 zal de controle van klanten over elk onderdeel van hun eventplanning vergroten, waardoor ze tijd winnen en alle aanvragen kunnen centraliseren, wat het planningsproces vereenvoudigt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
Edward Miller

Directeur, investeerdersrelaties

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Manager bedrijfscommunicatie

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr