19:20 uur 16-04-2024

Q4 Inc. stippelt een robuust nieuw pad voor investeerdersrelaties uit met een op AI gebaseerd IR Ops Platform

Een op AI gebaseerde tech-stack holistisch ontworpen om IR-leiders te voorzien van gegevens, inzichten en smart workflows die voor opmerkelijke resultaten zorgen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (“Q4” of “het Bedrijf”) herdefinieert investeerdersrelaties met het IR Ops Platform, dat instaat voor een gedifferentieerde ervaring voor hun klanten met naadloze workflows en waardevolle inzichten op basis van beveiligde privé-AI. Q4 is het enige end-to-end IR Ops Platform otnworpen om IR-leiders in staat te stellen zich toe te spitsen op strategie, het opbouwen van investeerdersrelaties, en het bevorderen van kwaliteitsvolle beoordelingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240416801822/nl/

AI Earnings Co-Pilot (Photo: Business Wire)

AI Earnings Co-Pilot (Photo: Business Wire)

Als eerste IR Ops Platform elimineert Q4 gefragmenteerde IR-oplossingen door gebruik te maken van beveiligde AI om smart workflows te creëren die vervelende administratieve taken van de baan ruimen die, indien verkeerd verwerkt, ernstige gevolgen kunnen hebben voor IRO’s (Investor Relations Officers) en voor de organisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Heather Noll

Manager bedrijfscommunicatie

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr