18:57 uur 06-06-2023

Obsidian verstevigt haar marktleiderpositie door de Posture Hardening-support naar 11 nieuwe applicaties uit te breiden

Met het naadloos uitrollen en integreren van app’s in bestaande SaaS-postures, neemt Obsidian de last van de schouders van beveiligingsteams bij haar klanten

NEWPORT BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Obsidian Security, wereldleider in SaaS-beveiliging, kondigde vandaag de uitbreiding aan van haar Posture Hardening-capaciteiten om support voor elf extra applicaties te integreren: Auth0, Datadog, Fastly, GitLab, JFrog Artifactory, Jumpcloud, Logz, Sendgrid, Tableau, Zendesk en Zuora. Deze zet is tekenend voor de niet-aflatende toewijding van het bedrijf om de beveiliging te optimaliseren voor een snel groeiend netwerk van SaaS-applicaties, zonder klanten lastig te vallen met de complexiteiten van een SDK-aanpak. Support voor deze elf extra applicaties was voltooid in één enkele week doelgerichte engineering – een getuigenis van het engagement van Obsidian om vlotte innovatie en snelle productevolutie tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jill Creelman

(916) 460-2890

obsidian@inkhouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr