23:21 uur 03-04-2023

Obsidian Security onthult Next-Gen SaaS Security Posture Management (SSPM)-oplossing die beveiligings- en complianceteams samenbrengt voor risicovermindering en continue monitoring van compliance voor ondernemingen

Obsidian Next-Gen SSPM zal drie modules bevatten die samen organisaties helpen het SaaS-integratierisico van derden met meer dan 80% te verminderen en technische controles in SaaS 90% sneller af te stemmen op wettelijke vereisten

NEWPORT BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Obsidian Security, de leider op het gebied van SaaS-beveiliging, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn nieuwste suite van SaaS-beveiligingsoplossingen. Deze reeks oplossingen, bestaande uit Obsidian Compliance Posture ManagementTM, Obsidian Integration Risk ManagementTM en Obsidian ExtendTM, stelt beveiligings- en GRC-teams in staat om hun SaaS-beveiligings- en compliance-houding meetbaar te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nadia Conard

obsidian@inkhouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr