00:30 uur 01-06-2023

Tigo Energy levert datagestuurd Solar Fleet Management voor het Energy Intelligence Platform

Met meer dan 2,5 TWh aan gegevens die dagelijks in 100 landen worden gecontroleerd, kunnen installateurs van Tigo nu krachtige analyses maken van de productie, activiteiten en inkomsten van zonne-energie, tot op moduleniveau.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO) (“Tigo” of het “Bedrijf”), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag de release aangekondigd van Tigo EI Fleet Manager, een nieuwe ervaring voor wagenparkbeheer binnen zijn Energy Intelligence (EI) platform. Met de uitbreiding van Tigo’s mogelijkheden om energiegegevens te benutten en de ervaring van installateurs te verbeteren, voegt het bedrijf nu ook voorzieningen voor vlootbeheer toe. Een krachtig interactief dashboard biedt rijke en bruikbare systeemprestatiegegevens van het wagenpark tot op moduleniveau.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005458/nl/

The new fleet management experience within its EI platform drastically advances the installer experience by decreasing O&M costs and increasing system performance and revenue. (Graphic: Business Wire)

The new fleet management experience within its EI platform drastically advances the installer experience by decreasing O&M costs and increasing system performance and revenue. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations Contact:
Technica Communications
Cait Caviness

tigoenergy@technica.inc

Investor Relations Contacts:
Gateway Group, Inc.
Matt Glover or Tom Colton

(949) 574-3860

tygo@gatewayir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr