20:57 uur 01-06-2023

Onera lanceert medische adviesraad om bedrijfsgroei te ondersteunen

Onera Health heeft de oprichting aangekondigd van een medische adviesraad voorafgaand aan SLEEP 2023, de jaarlijkse bijeenkomst van Associated Professional Sleep Societies, LLC (APSS), waar het bedrijf twee postersamenvattingen tentoonstelt en presenteert.

EINDHOVEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Onera Health, een leider in het transformeren van slaapgeneeskunde en bewaking op afstand, heeft vandaag de oprichting aangekondigd van een medische adviesraad om haar toezegging om diagnostiek en bewaking op afstand van klinische kwaliteit breed toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken, te blijven nakomen.

De medische adviesraad bestaat uit prof. dr. Ludger Grote (Göteborg), prof. dr. David White (Boston/Denver) en prof. dr. Hartmut Schneider (Baltimore/Frankfurt). Elk van deze deskundigen zal wetenschappelijke en medische expertise, evenals diepgaande kennis en perspectief op een verscheidenheid aan slaapgerelateerde onderwerpen bijdragen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Swea Ann Hagenhoff

T: +31 (0)40 3082177

E: media@onerahealth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr