22:00 uur 01-06-2023

Inschrijvingen geopend voor $1 miljoen USD Seeding The Future Global Food System Challenge

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Inschrijvingen voor de derde jaarlijkse Seeding The Future Global Food System Challenge zijn nu open. Gefinancierd door de Seeding The Future Foundation en gehost door de Institute of Food Technologists (IFT), nodigt de Challenge wetenschappers, ingenieurs, innovators, ondernemers en multidisciplinaire teams van niet-gouvernementele organisaties (ngo’s), vzw’s, sociale bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen maar ook kleine en startende commerciële ondernemingen uit om baanbrekende innovaties voor te stellen die de transformatie van het voedingssysteem zullen bevorderen.

De Challenge richt zich vooral op innovaties met grote impact, die leiden tot belangrijke vooruitgang in een of meerdere van de volgende domeinen: veilige en voedzame voeding voor een gezond dieet, duurzame praktijken, ook op gebied van vermindering van voedselverlies/-afval, en toegang tot betaalbare, aantrekkelijke voeding die door de consument wordt vertrouwd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dennis Van Milligen

Senior manager, public & media relations

Institute of Food Technologists

630-853-3022

dvanmilligen@ift.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr