18:59 uur 09-05-2023

Inzendingen voor de $1 miljoen uitdaging Seeding The Future Global Food System gaan op 1 juni van start

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Het Institute of Food Technologists (IFT), een non-profit wetenschappelijke organisatie die zich inzet voor de bevordering van de wetenschap van voedsel en de toepassing ervan in het wereldwijde voedselsysteem, en de Seeding The Future Foundation kondigen met trots de terugkeer aan van de jaarlijkse uitdaging Seeding The Future Global Food System. De uitdaging nodigt wetenschappers, ingenieurs, vernieuwers, ondernemers en multidisciplinaire teams van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), non-profits, sociale ondernemingen, universiteiten, onderzoeksinstellingen en kleine en opkomende start-ups uit om hun baanbrekende innovaties in te dienen die het wereldwijde voedselsysteem zullen helpen transformeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dennis Van Milligen

Senior Manager, publieke en mediarelaties

Institute of Food Technologists

630-853-3022

dvanmilligen@ift.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr