22:13 uur 01-06-2023

Bacardi Limited benoemt nieuwe directeur in de Raad van Bestuur

Leider in voedingsmiddelen en dranken sluit zich aan bij familiebedrijf Bacardi

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Bacardi Limited, ‘s werelds grootste particuliere internationale onderneming voor gedistilleerde dranken, kondigt de benoeming aan van Alicia Enciso tot lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230601005277/nl/

Alicia Enciso joins the Bacardi Limited Board of Directors. (Photo: Business Wire)

Alicia Enciso joins the Bacardi Limited Board of Directors. (Photo: Business Wire)

Alicia heeft meer dan 30 jaar ervaring bij multinationale Fortune 100-bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankensector met functie als General Manager, President, Chief Marketing Officer en E-Business Officer. Sinds 2017 was ze Chief Marketing Officer van Nestlé USA en daarvoor President van de Beverages Division. Ze kondigde onlangs haar afscheid van Nestlé aan. Eerdere functies waren onder meer Principal Consultant en Managing Director van Zyman Group, een dochteronderneming van MDC Partners, en verschillende leidinggevende marketingfuncties bij Procter & Gamble en Estée Lauder.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jessica Merz, VP Global Corporate Communications, jmerz@bacardi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr