16:29 uur 31-05-2023

Noorse ISP Altibox kiest het beveiligde e-mailplatform van Alinto om zijn klanten berichtendiensten aan te bieden

Webmail hosting | ISP | E-mailbeveiliging

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– De Noorse ISP Altibox heeft besloten zijn e-mailplatform uit te besteden aan Alinto. Hiermee wil het zijn berichtendiensten voor 180 000 klanten in Scandinavië moderniseren. Alinto is host van de SOGomail-server en de Cleanmail-beveiligingsdienst die als basis voor deze serviceverlening dienen. Deze stap komt enkele maanden na de overname van het open-sourceproject SOGo door Alinto. Dit bewijst dat de samenstellers in staat zijn projecten op internationale schaal aan te pakken en AVG-conforme oplossingen voor de volledige e-mailketen kunnen aanleveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aanvullende informatie
Voor foto’s, logo’s, klantenreacties, persmateriaal en afspraken voor interviews contact opnemen met: Jessica Malia – Cabinet Gtec – rp@cabinet-gtec.fr – Tel. : +33(0) 4 56 40 67 26 – www.cabinet-gtec.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr