11:00 uur 31-05-2023

De Sustainability Director van The LYCRA Company neemt deel aan de paneldiscussie tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het United Nations Conscious Fashion and Lifestyle Network

WILMINGTON, Delaware–(BUSINESS WIRE)– De LYCRA Company, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve en duurzame vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingsindustrie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf als ondersteunende partner optreedt bij de jaarlijkse bijeenkomst van het Conscious Fashion and Lifestyle Network van de Verenigde Naties op 1 juni. Jean Hegedus, Sustainability Director van het bedrijf, zal optreden als panellid tijdens de bijeenkomst die plaatsvindt in het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York City, waar media, belanghebbenden uit de sector en vertegenwoordigers van de Verenigde Naties samenkomen om te praten over maatregelen, oplossingen en vooruitgang in de mode- en lifestylebranche om de kennis te vergroten en de betrokkenheid bij de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te versterken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005030/nl/

The LYCRA Company’s sustainability director, Jean Hegedus, joins a panel discussion at the United Nations Conscious Fashion and Lifestyle Network Annual Meeting, which takes place at United Nations Headquarters in New York City on June 1. (Photo: Business Wire)

The LYCRA Company’s sustainability director, Jean Hegedus, joins a panel discussion at the United Nations Conscious Fashion and Lifestyle Network Annual Meeting, which takes place at United Nations Headquarters in New York City on June 1. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie J. Ford

karie.j.ford@lycra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr