19:53 uur 30-05-2023

Q4 Inc. klaar om IR-effectiviteit te transformeren met generatieve AI op het Q4-platform

Aan de hand van unieke AI-workflows kunnen moderne IR-teams een voorsprong op de concurrentie in de kapitaalmarkt nemen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “het Bedrijf”), een toonaangevende aanbieder van communicatieplatforms voor de kapitaalmarkten, is verheugd aan te kondigen dat het de ontwikkeling van zijn baanbrekende kunstmatige intelligentie (“AI”) heeft voortgezet om de activiteiten van Investor Relations (“IR”) efficiënter te maken, routinetaken te automatiseren en de besluitvorming te versnellen. Door AI te combineren met het enige end-to-end IR-platform in de sector, zullen professionals in investeerdersrelaties (IRO’s) exclusieve inzichten kunnen vinden op basis van een pool van hun eigen programma- en kapitaalmarktgegevens die op het Q4-platform worden verzameld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investors:
Edward Miller

Director, Investor Relations

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Corporate Communications Manager

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr