03:26 uur 26-05-2023

ExaGrid wint 3 Industry Awards tijdens Network Computing Awards 2023

Met deze Awards van 2023 valt ExaGrid voor het 5e opeenvolgende jaar in de prijzen tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking

MARLBOROUGH, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige gelaagde oplossing voor back-upopslag op de markt, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf is geëerd met drie Industry Awards, waaronder de categorieën Bench Tested Product of the Year – Hardware, Company of the Year, en Storage Product of the Year tijdens de uitreiking van de Network Computing Awards in Londen op 18 mei 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230525005191/nl/

Photo courtesy of Network Computing.

Photo courtesy of Network Computing.

Met deze awards valt ExaGrid voor de vijfde keer in de prijzen tijdens de Network Computing Awards en heeft ExaGrid nu voor de derde keer op rij de prijs in de categorie Storage Product of the Year en voor de vierde keer op rij de prijs in de categorie Company of the Year gewonnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr