01:50 uur 26-05-2023

Altium behaalt SOC 2 Type 2 en versterkt daarmee haar engagement voor databeveiliging en compliance

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Altium, LLC (ASX: ALU), wereldwijd leider in software voor de creatie van printplaatmodellen, kondigt de succesvolle afronding aan van de Service Organization Control (SOC) 2 Type 2 certificering. Deze belangrijke mijlpaal benadrukt Altium’s toewijding aan het handhaven van de hoogste standaarden voor databeveiligings en integriteit binnen haar cloudgebaseerde Altium 365 platform.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230525005794/nl/

SOC 2 Type 2 certification underscores Altium's commitment to ensuring data availability, security, and privacy on the Altium 365 collaborative platform for electronics design. (Graphic: Altium LLC)

SOC 2 Type 2 certification underscores Altium’s commitment to ensuring data availability, security, and privacy on the Altium 365 collaborative platform for electronics design. (Graphic: Altium LLC)

Met de afronding van het onderzoek en de daaropvolgende ontvangst van het rapport wordt bevestigd dat Altium voldoet aan de strenge beveiligingsmaatregelen en industriestandaarden die zijn vastgesteld door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) met betrekking tot beveiliging, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid, of deze zelfs overtreft.

Het Altium 365 Cloud Security team, onder leiding van Volodymyr Volotko, directeur van Cloud Solutions, heeft een schat aan expertise in het creëren van veilige en compliant omgevingen voor Altium 365 klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Renata Lang

Product Marketing Manager, Altium LLC

renata.lang@altium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr