04:34 uur 01-03-2023

Officiële opening van Altium kantoor in Korea

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Altium is verheugd de opening aan te kondigen van haar nieuwe regionale kantoor in Seoul, Korea. Altium onderkent het aanzienlijk potentieel in Korea en wil haar klanten beter van dienst kunnen zijn, voor een kortere feedbackloop zorgen en voldoen aan de specifieke behoeftes van de Koreaanse markt. Koreaanse klanten zullen de voordelen ervaren van een betere dienstverlening, concurrerende prijzen en productverbeteringen. Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor Altium op weg naar verdere groei en uitbreiding van haar directe toegang tot nieuwe marketen.

“Altium is al meer dan vijf jaar actief in Korea en heeft sterke klantrelaties opgebouwd in diverse segmenten, waaronder consumentenelektronica, industriële automatisering en automobieltechniek, evenals goede relaties met verschillende Koreaanse overheidsagentschappen. Altium gaat beter inspelen op de lokale marktbehoeftes in Korea met de oprichting van een speciaal team dat zich met alle facetten van klantbetrokkenheid gaat bezighouden, van pre-sales tot sales & marketing en klantenservice.

Pelle Chiari, Director, Altium Korea Software Ltd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris Donato

Altium

+1 617 558 3420 x3420

Chris.Donato@altium.com

Sergey Olkhovsky

Altium

+1 858 860 1568 x1568

Sergey.Olkhovsky@altium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr