00:04 uur 23-05-2023

Walton Global lanceert wereldwijd EB-5-immigratieprogramma

Aanvragers wereldwijd wordt de mogelijkheid geboden om vastgoedinvesteringen te doen in ontwikkelingsprojecten in de VS

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Walton Global, een bedrijf voor vastgoedinvesteringen en landactivabeheer, is verheugd de lancering aan te kondigen van een zakelijke lijn voor op werkgelegenheid gebaseerde immigratie (EB-5) die aanvragers van over de hele wereld de mogelijkheid biedt om te investeren in ontwikkelingsprojecten in de VS, beheerd door Walton. Dit programma biedt een uniek aanbod in de branche voor EB-5-aanvragers om een rendement op hun investering te ontvangen, terwijl het ook zorgt voor mogelijkheden voor personen die hun permanente verblijfskaart willen verkrijgen en Amerikaanse burgers willen worden.

“We kijken ernaar uit om de economische ontwikkeling en het creëren van nieuwe banen in de VS te ondersteunen door kwaliteitsbedrijven te ontwikkelen die de tand des tijds doorstaan,” aldus Bill Doherty, CEO van Walton Global. “Onze strategie is om ontwikkelingen te creëren in belangrijke gemeenschappen in het hele land die door de bewoners worden verwelkomd en het toerisme bevorderen. We zijn toegewijd aan wat we doen en we zijn bereid om uitzonderlijke en afgewogen diensten te bieden aan ons groeiend aantal wereldwijde klanten en investeerders in de EB-5-ruimte.”

Als een van de weinige door de EB-5 Shariah goedgekeurde programma’s tot nu toe, onderneemt Walton Global extra stappen om investeerders waarde te bieden. Naast hun 11 wereldwijde kantoren zal Walton aanvullende, lokale dekking bieden in landen als Brazilië en Taiwan.

“Dit is een opwindende mijlpaal voor Walton. Terwijl we ons bedrijf in de loop der jaren wereldwijd hebben uitgebreid, hebben onze investeerders en klanten gevraagd of we de mogelijkheid hebben om hen te helpen te emigreren naar de VS, en ik ben verheugd dat we ze nu die service kunnen bieden,” stelde Matt Keister, Executive Vice President bij Walton Global. “We hebben een best-in-class team samengesteld dat expert is in zijn vakgebied en de nuances van het EB-5-programma begrijpt. We betrekken actief immigratiebureaus en -groepen over de hele wereld om onze diensten uit te breiden en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gelegaliseerde immigratie naar de VS.”

Walton Global accepteert momenteel aanvragen voor mogelijkheden in EB-5-vastgoedinvesteringen. Ga naar walton.com.

Over Walton Global

Walton Global is een particulier, toonaangevend bedrijf op het gebied van landactivabeheer en wereldwijde vastgoedinvesteringen dat zich concentreert op onderzoek, verwerving, administratie, planning en ontwikkeling van land. Met meer dan 44 jaar ervaring heeft Walton een bewezen staat van dienst in het beheer van landinvesteringsprojecten in de snelst groeiende grootstedelijke gebieden in Noord-Amerika. Het bedrijf beheert en houdt de administratie bij voor US$ 3,4 miljard aan activa namens zijn wereldwijde investeerders, bouwers en ontwikkelaars en zakelijke partners uit de industrie. Walton heeft meer dan 93.000 hectare land in eigendom, beheer en administratie in de Verenigde Staten en Canada met bedrijfsactiviteiten variërend van op exit gerichte pre-ontwikkelingslandinvesteringen, grondfinanciering voor bouwers en build-to-rent. Ga voor meer informatie naar walton.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT:
Allison+Partners

waltonglobal@allisonpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr