20:22 uur 23-05-2023

Visa plant nieuwe wereldwijde technologie- en producthub in Polen ter ondersteuning van een 24/7 ontwikkelingsmodel voor innovatie

De eerste strategische technologie- en producthub van Visa in Centraal- en Oost-Europa zal de voetafdruk van Visa verder uitbreiden terwijl het wereldwijd investeert om de aanhoudende snelle groei in digitale handel en betalingen te stimuleren.

WARSAW, Polen & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Visa Inc. (NYSE: V), wereldwijd leider in digitale betalingen, heeft vandaag aangekondigd dat het van plan is een nieuwe wereldwijde technologie- en producthub te openen in Polen, de eerste in zijn soort voor Visa in Centraal- en Oost-Europa. De hub zal de komende jaren maar liefst 1.500 nieuwe technologie- en productaanwervingen opleveren, terwijl Visa wereldwijd investeert om zijn 24/7 ontwikkelingsmodel voor innovatie te ondersteunen met als doel de aanhoudende snelle groei in digitale handel en betalingen te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Krzysztof Pilaszek

pilaszek@visa.com
+48663033839

Isobel Bradshaw

bradshai@visa.com
+44 7812 384276

Check out our twitter: @NewsNovumpr