23:03 uur 23-05-2023

Enlighted staat in voor aanzienlijke energiebesparing, productiviteit en duurzaamheid in het nieuwe hoofdkantoor van WWE

  • WWE schroeft haar energiekosten terug met de Enlighted Lighting Solution, een verlichtingscontrolesysteem gebaseerd op aanwezigheid.
  • Enlighted Data Services en Location Intelligence verzekeren de toekomst van het hoofdkantoor van WWE met IoT-inzichten en asset tracking-mogelijkheden.

SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Enlighted, een toonaangevend proptech-bedrijf in handen van Siemens, een nieuw engagement aan met World Wrestling Entertainment (WWE) om hun visie te ondersteunen wat betreft een intelligent, energie-efficiënt hoofdkantoor. Deze leader in globaal entertainment die wereldwijd in meer dan 1 miljard huiskamers is te zien, zal de intelligente verlichtingscontrole, intelligente sensoren, IoT-dataservices en realtime location services (RTLS) van Enlighted gebruiken om energiebesparing en optimaal ruimtebeheer gebaseerd op aanwezigheid tot stand te brengen en de werknemers van WWE een zeer productieve omgeving aan te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230523005441/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ellen Gustafson

Enlighted
Ellen.gustafson@siemens.com
+1.415.505.6783

Check out our twitter: @NewsNovumpr