16:00 uur 16-05-2023

Solidigm introduceert de D5-P5430 — een datacenter-SSD met uitzonderlijke dichtheid, prestaties en waarde

Nieuwe solid-state opslagschijf (SSD) verlaagt de totale eigendomskosten met tot wel 27% en verbetert de duurzaamheid van datacenters

RANCHO CORDOVA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Solidigm, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve NAND-flashgeheugenoplossingen, breidt zijn D5-productserie uit met de Solidigm™ D5-P5430, een nieuwe QLC solid-state opslagschijf (SSD) die is geoptimaliseerd voor reguliere en leesintensieve workloads.

Terwijl de meeste hedendaagse bedrijfstoepassingen leesdominant zijn, biedt de D5-P5430 – een 4e generatie PCIe QLC SSD – aanzienlijke opslagdichtheid en Total Cost of Ownership (TCO)-mogelijkheden, terwijl hij leesprestaties levert die gelijkwaardig zijn aan de meest gebruikte TLC SSD’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keith Givens

Catherine Roberts

press@solidigm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr