19:19 uur 03-05-2023

De Solidigm Synergy™ 2.0 software biedt nieuwe functies voor het optimaliseren en personaliseren van opslagprestaties

Een gratis softwarepakket dat een nieuw niveau van PC-gebruik stimuleert

RANCHO CORDOVA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Solidigm, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve NAND flash-geheugenoplossingen, heeft de lancering aangekondigd van de Solidigm Synergy™ 2.0 software. Het Solidigm Synergy softwarepakket verbetert de algehele systeemprestaties en levert een betere gebruikerservaring dan de hardware alleen kan bieden.

Deze gratis download bevat twee elementen, beide optioneel, maar sterk aanbevolen: de Solidigm Synergy™ Driver, die de prestaties van Solidigm SSD’s automatisch verbetert, en de Solidigm Synergy™ Toolkit, die nuttige SSD gezondheidsrapportage en tools biedt voor SSD’s van elke fabrikant.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersonen

Keith Givens

Catherine Roberts

press@solidigm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr