18:01 uur 15-05-2023

Mitsui Mining & Smelting Co., Ltd.: Uitbreiding productiefaciliteit HRDP®, een speciale drager voor de halfgeleiderverpakking van de volgende generatie

– Tweede lijn zal worden geïnstalleerd en DOE-installatie zal worden uitgebreid –

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Mitsui Mining and Smelting Co., Ltd (President en Representative Director: Takeshi Nou; hierna “Mitsui Kinzoku”) en GEOMATEC Co, Ltd (CEO: Kentaro Matsuzaki; hierna “GEOMATEC”) hebben samengewerkt om een massaproductiesysteem op te zetten voor de commercialisering van HRDP®,1 een speciale drager voor halfgeleiderverpakking van de volgende generatie. Mitsui Kinzoku is verheugd aan te kondigen dat we besloten hebben in een tweede productielijn in de Ako-fabriek van GEOMATEC te investeren om de productiecapaciteit te verhogen en de DOE-faciliteit uit te breiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230514005019/nl/

300mm wafer type HRDP® products (In a special case for shipping products) (Photo: Business Wire)

300mm wafer type HRDP® products (In a special case for shipping products) (Photo: Business Wire)

HRDP®, ontwikkeld door Mitsui Kinzoku, is een speciale drager die een ultrahoge dichtheid bereikt met een L/S van 2/2 μm of minder, wat nodig is voor de verpakking van de volgende generatie halfgeleiders.

Momenteel zijn verschillende grote halfgeleiderbedrijven begonnen met de volledige ontwikkeling van hun volgende generatie halfgeleiderpakketten met behulp van HRDP®. In reactie hierop heeft Mitsui Kinzoku besloten de kwaliteit verder te verbeteren en de productiecapaciteit te verhogen, door een tweede HRDP®-lijn in de Ako-fabriek van GEOMATEC te introduceren, die in 2025 operationeel moet worden. Tegelijkertijd zal GEOMATEC investeren in het dunne-filmproces dat in deze tweede lijn wordt gebruikt.

Bovendien, door de uitbreiding van de DOE-faciliteit2 die al in bedrijf is, zullen wij de gezamenlijke ontwikkeling met grote halfgeleiderbedrijven die HRDP® gebruiken, versnellen. Hierdoor zullen klanten hun cyclustijden kunnen verkorten.3

Met de installatie van de tweede lijn en de uitbreiding van de DOE-faciliteit kunnen wij snel inspelen op de toenemende vraag naar ontwikkeling, en toewerken naar de invoering van HRDP® en de uitbreiding van het gebruik ervan, voor massaproductie voor halfgeleiders van de volgende generatie in de toekomstige markt. Deze kapitaalinvestering zal in stappen, van 2023 tot 2025 worden gedaan.

Gebaseerd op ons doel, “Wij bevorderen het welzijn van de wereld door een instelling van verkenning en diverse technologieën.” Wij zullen bijdragen aan de markt voor halfgeleiderverpakkingen door onze HRDP®-activiteiten uit te breiden en door onze bedrijfsactiviteiten bij te laten dragen aan de totstandkoming van een duurzame samenleving.

Verklaring van de termen

1. Hoge resolutie afbreekbaar paneel.

2. DOE: Ontwerp van experimenten. Een ontwikkelingsfaciliteit om vooraf problemen op te sporen en op te lossen door ontwerpen van klanten te verifiëren.

3. Het aantal processen en de tijd die nodig zijn om een halfgeleiderpakket te vervaardigen. Als deze kunnen worden verminderd, kan een optimale efficiëntie bij de fabricage van halfgeleiderelementen worden bereikt.

4. Herverdelingslaag

Referenties

Ontwikkeling van HRDPTM-materiaal voor de vorming van ultrafijne schakelingen met glazen drager voor Fan Out Panel Level Verpakking (publicatie van 25 januari 2018)

https://www.mitsui-kinzoku.com/Portals/0/resource/uploads/topics_180125e.pdf?TabModule1277=1

Start van de massaproductie van HRDP®, een speciale glazen drager voor de volgende generatie halfgeleiderverpakkingen (publicatie van 25 januari 2021)

https://www.mitsui-kinzoku.com/LinkClick.aspx?fileticket=rh%2bDH1M4W%2bs%3d&tabid=278&mid=824&TabModule1277=1

Massaproductie van de HRDP® speciale drager voor apparaat voor de verpakking van halfgeleiders van de volgende generatie begint voor de overzeese markt (publicatie van 14 december 2021)

https://www.mitsui-kinzoku.com/LinkClick.aspx?fileticket=rf%2bLsUEKH8g%3d&tabid=278&mid=824&TabModule1277=1

Video die het laatste proces van de chip illustreert met behulp van HRDP®

https://www.youtube.com/watch?v=vHhng-NV9QA

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Afdeling bedrijfscommunicatie, afdeling bedrijfsplanning, Mitsui Kinzoku Co., Ltd.

TEL: +81-3-5437-8028 E-mail: PR@mitsui-kinzoku.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr