17:36 uur 11-05-2023

Nagasaki Universiteit presenteerde resultaten van een specifiek klinisch onderzoek naar het gebruik van L. lactis-stamplasma voor patiënten met COVID-19

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Nagasaki University presenteerde de resultaten van een gespecificeerd klinisch onderzoek op patiënten met COVID-19 met behulp van Lactococcus. lactis-stamplasma*1, (L.lactis Plasma, een postbioticum), onderzocht en ontwikkeld door Kirin Holdings Company, Limited (Kirin Holdings). De resultaten van dit onderzoek werden op zondag 30 april, op de 63e jaarlijkse wetenschappelijke bijeenkomst van de Japanse Respiratory Society gepresenteerd. De universiteit van Nagasaki en Kirin Holdings hebben gezamenlijk een octrooiaanvraag ingediend voor de bevindingen van dit gespecificeerde klinische onderzoek.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230510005548/nl/

L. lactis strain Plasma (Photo: Business Wire)

L. lactis strain Plasma (Photo: Business Wire)

1 Lactococcus lactis subsp. lactis JCM 5805 is eigendom van het RIKEN BioResource Research Center (https://web.brc.riken.jp/en/)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact

Afdeling bedrijfscommunicatie

Kirin Holdings Company, Limited

Nakano Central Park South, 4-10-2 Nakano, Nakano-ku, Tokyo

+81-3-6837-7028

https://www.kirinholdings.com/en/
kirin-cc@kirin.co.jp

Afdeling Algemene Zaken, Nagasaki University Hospital (Public Relations en Evaluaties)

1-7-1 Sakamoto, Nagasaki, Nagasaki

http://www.mh.nagasaki-u.ac.jp/en/
mhweb@ml.nagasaki-u.ac.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr