09:37 uur 23-03-2023

Norges Bank beëindigt de observatie van Kirin Holdings

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Kirin Holdings Company, Limited (Kirin Holdings)(TOKYO:2503) maakt vandaag bekend dat Norges Bank de observatie van Kirin Holdings op 22 maart 2023 heeft beëindigd, ter erkenning van de voltooiing van de terugtrekking van het bedrijf uit Myanmar.

1. Achtergrond

Op basis van een aanbeveling van de Noorse ethische raad, heeft Norges Bank het bedrijf Kirin Holdings in maart 2021 onder observatie geplaatst met de mogelijkheid van uitsluiting van het algemene overheidspensioenfonds. Na het besluit van Kirin Holdings tot terugtrekking uit Myanmar in februari 2022 en de beginselovereenkomst over de overdracht van aandelen in de plaatselijke joint-venture Myanmar Brewery Limited in juni 2022, maakte Kirin Holdings op 23 januari 2023 bekend dat de aandelenoverdracht was voltooid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers

Afdeling Corporate Communication, Kirin Holdings Company, Limited

Nakano Central Park South, 4-10-2 Nakano, Nakano-ku, Tokio

+81-3-6837-7028

https://www.kirinholdings.com/en/
kirin-cc@kirin.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr