22:38 uur 11-05-2023

FarEye lanceert Grow, een baanbrekend zelfbedieningshandelaarsportaal voor logistieke bedrijven om klantenwerving te versnellen en groei te stimuleren

Grow is een geavanceerd zelfbedieningsportaal voor handelaren dat is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop logistieke bedrijven hun activiteiten beheren en om de klantenwerving te versnellen.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– FarEye heeft vandaag Grow aangekondigd, een oplossing voor logistieke bedrijven om hun klanten een moderne ervaring te bieden. Met een gebruiksvriendelijke interface, vlotte onboarding, geautomatiseerde boeking en naadloze integratie van betalingen, stelt Grow logistieke bedrijven in staat om de klantenwerving te versnellen, de klanttevredenheid te verbeteren en de groei te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230511005540/nl/

Grow is a cutting-edge self-serve merchant portal designed to revolutionize the way logistics companies manage their shipping operations. (Photo: Business Wire)

Grow is a cutting-edge self-serve merchant portal designed to revolutionize the way logistics companies manage their shipping operations. (Photo: Business Wire)

Met een markt voor pakketbezorging die tot 2026 naar verwachting $ 200 miljard zal bereiken en met meer dan tientallen miljoenen verladers wereldwijd, is het duidelijk dat logistieke bedrijven een ongekende groeimogelijkheid hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon:

Bradford Peirce, Industry Strategy Executive, bradford.peirce@fareye.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr