15:18 uur 10-05-2023

Professor Andrew L. Hopkins verkozen tot Fellow of the Royal Society

De wereld veranderen door uitzonderlijke wetenschap en technologie

OXFORD, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Professor Andrew Hopkins DPhil LLD FRSE, oprichter en Chief Executive van Exscientia plc (Nasdaq: EXAI), is verkozen tot Fellow of the Royal Society, ‘s werelds oudste en meest invloedrijke wetenschappelijke genootschap. Andrew is een van de meest vooraanstaande Britse leiders op het gebied van wetenschap en technologie, die farmaceutisch onderzoek koppelt aan de voordelen van geavanceerde AI-technologie voor het ontwerpen, ontdekken en ontwikkelen van nieuwe precisiemedicijnen voor mensen in nood.

Hij sluit zich aan bij ongeveer 1.700 Fellows en Foreign Members of the Royal Society, waaronder de meest vooraanstaande wetenschappers, technologie- en techniekpioniers uit het Verenigd Koninkrijk, het Gemenebest en daarbuiten, waaronder ongeveer 85 Nobelprijswinnaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Sara Sherman

investors@exscientia.ai

Media:
Oliver Stohlmann

media@exscientia.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr