21:57 uur 10-05-2023

BAI opent nominaties voor de BAI Global Innovation Awards 2023

Een eerbetoon aan en viering van de denkers, doeners en dromers die financiële dienstverlening vormgeven

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– BAI, een onafhankelijke non-profitorganisatie die de meest bruikbare inzichten in de financiële dienstverlening levert, heeft de nominaties geopend voor de 13e jaarlijkse BAI Global Innovation Awards. De awards zijn de belangrijkste innovatie-onderscheiding voor de financiële dienstverleningssector, waarbij het gedurfdste, slimste en meest transformationele werk centraal staat. De geëerde innovaties variëren van krachtige nieuwe technologieën tot baanbrekende manieren om gebruik te maken van digitale inzichten, en van vorderingen op het gebied van klant- en werknemerservaringen tot initiatieven voor gemeenschapsverrijking.

De BAI Global Innovation Awards staan open voor financiële dienstverleners over de hele wereld, waaronder banken, kredietverenigingen, fintechs, adviseurs en dienstverleners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kendall Carwile

William Mills Agency

678-781-7224

kendall@williammills.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr