14:16 uur 14-09-2020

BAI Global Innovation Awards open voor inzendingen voor 2020 om baanbrekende prestaties op het gebied van financiële dienstverlening te erkennen

CHICAGO– (BUSINESS WIRE) – BAI, een onafhankelijke non-profitorganisatie die de meest bruikbare inzichten in de financiële dienstverlening levert, heeft inzendingen geopend voor haar jaarlijkse BAI Global Innovation Awards. In het afgelopen decennium heeft BAI financiële dienstverleners geëerd wiens innovatieve oplossingen grenzen verlegden en de industrie ontwrichtten om waarde en meer voordeel toe te voegen aan hun klanten, gemeenschappen en organisaties.

Elk jaar dienen honderden financiële dienstverleners nominaties in om erkenning te krijgen als finalist of winnaar van de BAI Global Innovation Award. Het programma is een community- en contentplatform dat het hele jaar door geopend is en dat de meest innovatieve producten, diensten, bedrijfsprocessen en organisaties in de branche erkent die een positieve invloed hebben op de klantervaring, efficiëntie en winstgevendheid. Eerdere winnaars waren onder meer Citi, RBC, CaixaBank, Fifth Third Bank, USAA en meer. BAI heeft een panel van toonaangevende innovators uit de industrie van over de hele wereld geselecteerd om als juryleden te dienen voor de prijzen van 2020.

BAI Global Innovation Awards Open for 2020 Submissions to Recognize Groundbreaking Achievements in Financial Services

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– BAI, a nonprofit independent organization that delivers the financial services industry’s most actionable insights, has opened submissions for its annual BAI Global Innovation Awards. For the past decade, BAI has honored financial services organizations whose innovative solutions pushed boundaries and disrupted the industry to add value and greater benefit to their customers, communities and organizations.

Each year, hundreds of financial services organizations submit nominations to achieve recognition as a BAI Global Innovation Award finalist or winner. The program is a year-round community and content platform that recognizes the industry’s most innovative products, services, business processes and organizations that positively impact customer experience, efficiency and profitability. Past winners have included Citi, RBC, CaixaBank, Fifth Third Bank, USAA and more. BAI has selected a panel of leading industry innovators from all over the world to serve as judges for the 2020 awards.

“Innovation is central to successfully serving customers and communities whose needs and expectations are always changing,” said Debbie Bianucci, president and CEO of BAI. “Over the past 10 years, we have recognized some of the most impactful innovations in the financial services industry. This year, we will do the same, including many important new approaches that were launched as part of the response to the COVID-19 pandemic. BAI will recognize and honor those leaders and organizations that have implemented innovation to drive positive change for their customers and communities.”

The 2020 award categories are:

  • Consumer Products or Services
  • Customer Experience
  • Human Capital
  • Internal Process Improvements
  • Marketing
  • RegTech
  • Small Business Products or Services
  • Societal and Community Impact

Nominations will be accepted through November 13, 2020. Finalists will be announced in January 2021, and the winners will be recognized in February 2021. The nomination form is available at www.bai.org/globalinnovations.

About BAI

As a nonprofit, independent organization, BAI has delivered the financial services industry’s most actionable insights for more than 95 years, enabling leaders to make smart business decisions every day. We provide in-depth, proprietary research to more than 40 of the top US banks, support more than 2,000 financial services organizations with compliance and professional development training, provide trusted, relevant thought leadership through BAI Banking Strategies reports, podcasts and webinars, and offer specialized events and programs. For more information, visit www.bai.org.

Contacts

Angelo D. Jones II

William Mills Agency

678-781-3074

angelo@williammills.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr