07:28 uur 09-05-2023

Kenvue kondigt afsluiting van beursintroductie aan

SKILLMAN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) (‘Kenvue’) ‘s werelds grootste pure-play bedrijf op het gebied van consumentengezondheid op basis van omzet, heeft vandaag de afronding aangekondigd van zijn beursintroductie (‘IPO’) van 198.734.444 gewone aandelen tegen een prijs voor het publiek van $ 22,00 per aandeel, inclusief de volledige uitoefening door de underwriters van hun optie om 25.921.884 aandelen te kopen om overtoewijzingen te dekken. De gewone aandelen van Kenvue werden op 4 mei 2023 verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool ‘KVUE’.

Vanaf de afsluiting van de IPO bezit Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) ongeveer 89,6% van het totale aantal uitstaande gewone aandelen van Kenvue.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:
Tina Romani

Kenvue_IR@kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr