03:07 uur 09-05-2023

HighRadius genoemd als leider in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor de categorie geïntegreerde invoice-to-cash-toepassingen

HighRadius scoorde voor het tweede opeenvolgende jaar het hoogst op de as Vermogen tot uitvoering en het verst op de as Volledigheid van visie.

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– HighRadius, de toonaangevende leverancier van het Autonomous Finance Platform voor financiële bedrijfsafdelingen, heeft aangekondigd dat het tot leider is benoemd in het 2023 Magic Quadrant voor geïntegreerde Invoice-to-Cash (I2C)-toepassingen. HighRadius kreeg voor het tweede achtereenvolgende jaar de hoogste kwalificatie op de as Vermogen tot uitvoering en kwam het verst op de as Volledigheid van visie.

HighRadius levert software voor invoice to cash, financieel beheer en record-to-report aan meer dan 800 klanten, waaronder Unilever, Anheuser-Busch InBev, Sanofi, Kellogg Company, Danone en Hershey’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HighRadius Communications Team

press@highradius.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr