19:40 uur 03-01-2023

HighRadius breidt uit met nieuw kantoor in Krakau, Polen

De Amerikaanse marktleider op het gebied van Software-as-a-Service (SaaS) opent een vijfde kantoor in Europa als strategische zet om Europese klanten en partners topdiensten te leveren.

HOUSTON & KRAKAU, Polen–(BUSINESS WIRE)– HighRadius, marktleider op het gebied van Autonomous Finance Platforms voor de financiële afdelingen van bedrijven, maakte vandaag de opening bekend van haar nieuwe kantoor in Krakau, Polen. HighRadius heeft haar hoofdkantoor in Houston, Texas, en dit wordt haar vijfde regionale kantoor in Europa, na Londen, Amsterdam, Frankfurt en Parijs. Het Poolse kantoor zal zich toeleggen op het rekruteren van plaatselijk talent op het gebied van financiën en accounting ter ondersteuning van de implementatie en toepassing van HighRadius-oplossingen door een toenemend aantal Europese klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230103005241/nl/

HighRadius breidt uit met nieuw kantoor in Krakau, Polen (Afbeelding: Business Wire)

HighRadius breidt uit met nieuw kantoor in Krakau, Polen (Afbeelding: Business Wire)

“Wij zijn verheugd met de opening van ons nieuwe kantoor in Krakau. Polen staat bekend als een bruisende hub voor Global Business Services, vooral op het gebied van financiën en accounting, en daardoor is het een uitstekende locatie voor deze uitbreiding,” aldus Sashi Narahari, oprichter en CEO van HighRadius. “Ons belangrijkste doel is om te zorgen dat onze huidige Europese cliënten de punctuele service en ondersteuning krijgen die ze verdienen. Door deze uitbreiding naar Polen zijn we nog beter in staat om hen aandacht en zorg van topkwaliteit te bieden.”

HighRadius is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen waarmee bedrijven hun financiële operaties kunnen stroomlijnen en hun groei versnellen. Het Autonomous Finance Platform van het bedrijf staat te boek als marktleider in Gartner’s Magic Quadrant for Integrated Invoice-to-Cash Applications 2022 en de IDC Marketscape for Accounts Receivable Software. Het wordt momenteel gebruikt door een paar van de grootste Europese merken verspreid over 37 van de 44 Europese staten. Het bedrijf is ook de houder van vier Amerikaanse patenten voor haar unieke AI- en ML-aangedreven Autonomous Platform en werd opgenomen in de Forbes Cloud 100 van 2022 en, voor de derde keer op rij, in de CB Insights Fintech 250-lijst van 2022.

Over HighRadius Corporation

HighRadius biedt cloudbased Autonomous Software voor financiële bedrijfsafdelingen. Meer dan 800 van ‘s werelds vooraanstaande bedrijven hebben hun processen rond order-to-cash, financieel beheer en record-to-report getransformeerd met HighRadius. Tot onze klanten rekenen we onder meer 3M, Anheuser-Busch InBev, Sanofi, Engie GBS Solutions, Kellogg Company, Danone, Hershey’s en vele anderen.

Autonomous Software is datagedreven software waarvan het functioneren voortdurend wordt aangepast aan de steeds veranderende onderliggende transactionele data. Het biedt moderne digitale transformatiemogelijkheden zoals Artificial Intelligence, Robotic Process Automation, Natural Language Processing en Connected Workspaces als kant-en-klare toepassingen voor financieel beheer en accounting.

Klik hier om Autonomous Software in actie te zien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

+44 (0) 203 997 9400

Check out our twitter: @NewsNovumpr