02:11 uur 04-05-2023

MSCI benoemt Ashley Lester tot Global Head of Research

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– MSCI Inc. (NYSE: MSCI), een toonaangevende leverancier van kritische beslissingsondersteunende instrumenten en diensten voor de wereldwijde beleggingsgemeenschap, kondigde vandaag aan dat Ashley Lester in dienst is getreden als Global Head of Research en als lid van het Executive Committee van MSCI. De heer Lester is gevestigd in Londen en rapporteert aan Baer Pettit, President.

In deze functie zal de heer Lester verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van MSCI’s onderzoek binnen de productlijnen en klantsegmenten van kapitaalbeheerders, vermogensbezitters, banken, bedrijven, hedgefondsen, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders. Hij zal nauw samenwerken met MSCI’s product-, klantenbereik-, technologie- en marketingteams om te zorgen voor de voortdurende ontwikkeling van innovatief onderzoek, analyses en oplossingen, die bedoeld zijn om beleggers te helpen navigeren in een snel veranderend beleggingslandschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media-aanvragen

PR@msci.com
Sam Wang +1 212 804 5244

Melanie Blanco +1 212 981 1049

MSCI Wereldwijde klantenservice

EMEA Klantenservice + 44 20 7618.2222

Americas Klantenservice +1 888 588 4567 (toll free)

Asia Pacific Klantenservice + 852 2844 9333

Check out our twitter: @NewsNovumpr