23:09 uur 04-05-2023

Kenvue begint met verhandeld te worden op de New York Stock Exchange

SKILLMAN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) (‘Kenvue’), ‘s werelds grootste pure-play bedrijf op het gebied van consumentengezondheid op basis van inkomsten, begint vandaag met verhandeld te worden op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool ‘KVUE’ in verband met zijn beursintroductie (‘IPO’). Chief Executive Officer (‘CEO’) en Director, Thibaut Mongon, en leden van het leiderschapsteam van Kenvue zullen dit vieren door de openingsbel te luiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005662/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

“Consumenten de buitengewone kracht van dagelijkse zorg laten beseffen staat centraal bij wie we zijn en wat we doen,” aldus Thibaut Mongon, CEO van Kenvue. “Als wereldleider op het snijvlak van gezondheidszorg en consumptiegoederen wordt ons zorgvuldig samengestelde portfolio van wetenschappelijk onderbouwde, iconische merken al generaties lang vertrouwd door consumenten en aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg. We zijn klaar om de wereld een nieuwe kijk op zorg te geven.”

Dit persbericht is geen aanbod tot verkoop, noch een uitnodiging tot het doen van een aanbod voor de koop van deze effecten, noch zal er enige verkoop van deze effecten plaatsvinden in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn.

Over Kenvue

Kenvue is qua omzet ‘s werelds grootste pure-play bedrijf voor consumentengezondheid op basis van inkomsten. Onze iconische merken — waaronder AVEENO®, BAND-AID® Brand Adhesive Bandages, JOHNSON’S®, LISTERINE®, NEUTROGENA®, TYLENOL® en ZYRTEC® — zijn gebaseerd op meer dan een eeuw erfgoed en worden voortgestuwd door de wetenschap. Ze worden aanbevolen door zorgprofessionals en kunnen worden vertrouwd door consumenten die onze producten gebruiken om hun dagelijks leven te verbeteren. Onze teamleden delen een digital-first mentaliteit met een benadering van innovatie die gebaseerd is op diepe menselijke inzichten, en ze werken elke dag om onze producten een plek te geven in de harten en huizen van consumenten. Wij bij Kenvue zijn van mening dat dagelijkse zorg niet alleen mensen beter kan maken; het kan ze heel maken.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat ‘toekomstgerichte verklaringen’ zoals gedefinieerd in de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Lezers worden gewaarschuwd niet te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen. Deze verklaringen zijn gebaseerd op huidige verwachtingen van toekomstige gebeurtenissen. Als onderliggende veronderstellingen onnauwkeurig blijken te zijn of bekende of onbekende risico’s of onzekerheden werkelijkheid worden, kunnen de daadwerkelijke resultaten aanzienlijk afwijken van de verwachtingen en projecties van Kenvue. Risico’s en onzekerheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: het voldoen aan de gebruikelijke afsluitingsvoorwaarden met betrekking tot de IPO; kapitaalmarktrisico’s; en de impact van algemene economische of industriële omstandigheden. Voor een verdere lijst en beschrijvingen van de risico’s, onzekerheden en andere factoren die van invloed zijn op de activiteiten van Kenvue, raadpleegt u de deponeringen bij de Securities and Exchange Commission. Elke toekomstgerichte verklaring in dit persbericht geldt alleen op de datum van dit persbericht. Kenvue verplicht zich niet om toekomstgerichte verklaringen bij te werken als gevolg van nieuwe informatie of toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:
Tina Romani

Kenvue_IR@kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr