01:09 uur 04-05-2023

Dubai wordt de gaststad voor de eerste editie van de Global Chess League

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Global Chess League (GCL), een joint venture tussen FIDE en Tech Mahindra, kondigde vandaag Dubai aan als locatie voor de inaugurele editie tijdens een persconferentie in aanwezigheid van belangrijke hoogwaardigheidsbekleders zoals Dr. Aman Puri, consul-generaal van India, Dubai; Viswanathan Anand, vijfvoudig wereldkampioen schaken en Deputy President, FIDE; CP Gurnani, Managing Director & Chief Executive Officer, Tech Mahindra; Parag Shah, EVP & hoofd, Mahindra Accelo en lid van de Global Chess League Board; en Jagdish Mitra, voorzitter van de Global Chess League Board, in de Golfstad.

‘s Werelds grootste en eerste franchise-gebaseerde schaakcompetitie wordt gehouden in Dubai in samenwerking met de Dubai Sports Council, de gastpartner van de competitie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie over de Global Chess League van Tech Mahindra contact op met:
Abhilasha Gupta, Global Corporate Communications & Public Affairs
E-mail: Abhilasha.Gupta@TechMahindra.com; media.relations@techmahindra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr