09:12 uur 13-07-2021

Tech Mahindra wint vijf 2021 ISG Digital Case Study Awards™

Tech Mahindra’s expertise op het gebied van digitale transformatie erkend met door de klant gevalideerde succesverhalen

NEW DELHI– (BUSINESS WIRE)– Tech Mahindra, een toonaangevende leverancier van diensten voor digitale transformatie, consulting en bedrijfsre-engineering, heeft aangekondigd dat het is erkend door Information Services Group (ISG), een toonaangevend wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbureau, met vijf 2021 ISG Digital Case Study Awards™

Tech Mahindra is een van de twee organisaties die vijf casestudies heeft erkend, het hoogste aantal van de honorees van dit jaar. Hoogtepunten van de casestudies zijn:

  • Transformatie van mijnbouwputnetwerk met LTE en IoT, zorgde voor een betere operationele efficiëntie, 30% meer netwerkdekking en 30% lagere kosten voor Exxaro
  • Bewaking op afstand van industriële motoren met voorspellende tools, zorgde voor een aanzienlijke vermindering van de uitvaltijd, wat leidde tot een betere klanttevredenheid voor Nidec Motors
  • Slimme automatisering maakte een snellere uitrol van nieuwe oplossingen mogelijk, wat resulteerde in een investeringsrendement van 3,75x voor een toonaangevende Canadese bank. Het stelde de bank ook in staat om tijdige oplossingen voor pandemische hulpverlening uit te rollen
  • Patiëntbetrokkenheidsplatform stelde een wereldwijd farmaceutisch bedrijf in staat om 90% therapietrouw te bereiken voor hun patiënten in India
  • Een op blockchain gebaseerde oplossing voor Tata Teleservices hielp spam-oproepen en sms-berichten van niet-geregistreerde marketeers naar hun klanten te verminderen.

Tech Mahindra Wins Five 2021 ISG Digital Case Study Awards™

Tech Mahindra’s Digital Transformation expertise recognized with client-validated success stories

NEW DELHI–(BUSINESS WIRE)– Tech Mahindra, a leading provider of digital transformation, consulting and business re-engineering services announced that it has been recognized by Information Services Group (ISG), a leading global technology research and advisory firm, with five 2021 ISG Digital Case Study Awards™

Tech Mahindra is one of two organizations to have five case studies recognized, the highest number among this year’s honorees. Highlights of the case studies are:

  • Mining pit network transformation with LTE and IoT, enabled better operational efficiency, 30% increased network coverage, and 30% reduced costs for Exxaro
  • Remote monitoring of industrial motors with predictive tools, enabled significant reduction in downtime leading to better client satisfaction for Nidec Motors
  • Smart automation enabled faster roll out of new solutions, resulting in 3.75x return on investment for a leading Canadian Bank. It also enabled the bank to roll out timely solutions for pandemic relief
  • Patient Engagement Platform enabled a global pharma company to achieve 90% medication adherence for their patients in India
  • A blockchain-based solution for Tata Teleservices helped to mitigate spam calls and texts from unregistered marketers to their customers.

Padma Parthasarathy, Global Head for Consulting and Digital Services, Tech Mahindra, said,We are pleased with ISG’s recognition of our holistic digital transformation capabilities, across a range of areas. Our investment in digital capabilities and outcome-focused solutions, has been endorsed by our clients through this process. I am extremely proud of the Tech Mahindra teams across the globe, who have worked hard to drive digital at scale for our clients as part of our NXT.NOW philosophy.”

ISG selected case studies from 39 providers for this year’s Awards from a record of nearly 250 submissions. A majority of digital transformation initiatives submitted for consideration were focused on improvements in customer and user experience, with the related goal of driving top-line revenue growth.

The events of the past year have accelerated the adoption of digital technologies and business models,” said Paul Reynolds, ISG Partner and Chief Research Officer. “Enhancing customer and user experience was the most prevalent objective across the enterprise-provider projects we examined, and the transformational role providers are playing was evidenced by the many innovative and impactful solutions they delivered.

The ISG Digital Case Study Awards evaluate the objectives, solutions and outcomes achieved through digital transformation projects. Technology and service providers worldwide submit case studies, which are independently validated by the enterprise client and reviewed by an expert ISG digital research review committee. Selections are based on a multi-dimensional assessment of the tangible impact of digital transformation on the client’s business and the uniqueness of the provider’s solution.

Connect with us on www.techmahindra.com

Our Social Media Channels

Facebook: https://www.facebook.com/TechMahindra
Twitter: https://twitter.com/Tech_Mahindra
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tech-mahindra/
YouTube: https://www.youtube.com/user/techmahindra09

Contacts

For more information on Tech Mahindra, please contact:
Abhilasha Gupta, Global Corporate Communications and Public Affairs
Email: Abhilasha.Gupta@TechMahindra.com; media.relations@techmahindra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr