14:00 uur 02-05-2023

Voormalig VP Engineering van Polestar elektrische voortstuwingssystemen treedt toe tot Tula Technology

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tula Technology kondigt met genoegen de benoeming aan van Dr-Ing. Philippe Farah tot Executive Technologist, met ingang van 2 mei 2023. Terwijl Tula de ontwikkeling van Dynamic Motor Drive (DMD®)-technologie versnelt en toepassingen in de industrie van e-mobiliteit en elektrificatie lanceert, zal Dr. Farah een essentiële rol spelen als lid van het Tula Executive Leadership Team.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230502005188/nl/

Dr-Ing. Philippe Farah joins Tula Technology as Executive Technologist. (Photo: Business Wire)

Dr-Ing. Philippe Farah joins Tula Technology as Executive Technologist. (Photo: Business Wire)

“Ik ben enthousiast om me bij Tula Technology aan te sluiten en kijk ernaar uit om samen te werken met een innovatief team dat zich zo hartstochtelijk inzet voor het milieu”, aldus Dr. Farah. ” Naarmate de sector zeldzame aardmetalen uit elektrische voertuigen blijft verwijderen, zal DMD’s baanbrekende besturingsstrategie zorgen voor efficiëntiewinst die verder gaat dan het beste van wat vandaag beschikbaar is.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Financial Profiles
Tricia Ross

TRoss@finprofiles.com
310-622-8226

Check out our twitter: @NewsNovumpr