09:00 uur 13-06-2023

Tula Technology presenteert voordelen van Dynamic Motor Drive tijdens het internationale congres SIA Powertrain 2023

DMD® biedt een alternatief voor zeldzame aardmetalen en verhoogt tegelijkertijd de efficiëntie

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Tula Technology, Inc., een toonaangevend bedrijf op het gebied van voortstuwingsefficiëntie, heeft vastgesteld dat Dynamic Motor Drive (DMD®) tot 2 procent energiebesparing mogelijk maakt in de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Cycle (WLTC) in vergelijking met conventionele aandrijving. Details worden morgen, woensdag 14 juni, gepresenteerd tijdens het internationale congres SIA Powertrain 2023 in Parijs.

“Tula zet zich al meerdere jaren in voor het vinden van alternatieven voor het gebruik van zeldzame aardmetalen in elektrische voertuigen,” aldus R. Scott Bailey, President en Chief Executive Officer van Tula Technology.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Financial Profiles
Tricia Ross

TRoss@finprofiles.com
310-622-8226

Check out our twitter: @NewsNovumpr