16:55 uur 02-05-2023

Sealed Air verkondigt nieuw bedrijfsmerk SEE®

Nieuw bedrijfsmerk en logo vormen de volgende fase in het opnieuw uitvinden van het bedrijf om de toekomst van verpakkingen vorm te geven

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Sealed Air Corporation (NYSE: SEE) heeft vandaag aangekondigd dat het zijn bedrijfsmerk officieel heeft veranderd in SEE®, een volgende stap in het opnieuw uitvinden van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230502005321/nl/

SEE's new corporate brand logo, which debuted in May 2023.

SEE’s new corporate brand logo, which debuted in May 2023.

Sealed Air heeft zijn bedrijfs- en iconische merken geëvolueerd naar SEE, waarmee het een marktgedreven, klantgerichte oplossingenbedrijf laat zien. SEE werkt samen met klanten om verpakkingsoplossingen te leveren die automatisering, digitaal en duurzaamheid integreren en zo aanzienlijke waarde creëren voor hun bedrijven.

De groei- en winstprestaties van SEE zijn de afgelopen vijf jaar aanzienlijk toegenomen op basis van het SEE Operating Model en uitgevoerd door de SEE Operating Engine en SEE Operational Excellence.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Company


Investors
Brian Sullivan

Brian.c.sullivan@sealedair.com
704.503.8841

Media
Christina Griffin

Christina.griffin@sealedair.com
704.430.5742

Check out our twitter: @NewsNovumpr