23:54 uur 01-02-2023

SEE voltooit overname van Liquibox

Versnelt de groei van Fluids & Liquids-activiteiten van het merk CRYOVAC®

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– SEE (NYSE: SEE) heeft vandaag aangekondigd dat het de eerder aangekondigde overname van Liquibox heeft voltooid voor een aankoopprijs van $ 1,15 miljard op een contante en schuldenvrije basis.

Deze strategische acquisitie verenigt twee leiders in de wereldwijde flexibele verpakkingsindustrie en sluit aan bij de krachtige groei- en innovatiecultuur van beide bedrijven. Liquibox is een pionier, innovator en fabrikant van duurzame Bag-in-Box-oplossingen voor het verpakken en distribueren van vloeistoffen voor vers voedsel, dranken, consumptiegoederen en industriële eindmarkten. Deze overname versnelt het snelst groeiende segment van SEE, de Fluids & Liquids-activiteiten van het CRYOVAC ®-merk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers
Brian Sullivan

Brian.c.sullivan@sealedair.com
704.503.8841

Media
Christina Griffin

Christina.griffin@sealedair.com
704.430.5742

Check out our twitter: @NewsNovumpr